nov 23, 2022
315

Yoga – boeken en mags

Written by

Findmino’s keuze van yoga boeken en tijdschriften.


Yoga Magazine

Yoga Magazine is het yogatijdschrift van Nederland en geschikt voor zowel de beginner als gevorderde. Het blad gaat over spiritualiteit, gezondheid en lifestyle. Natuurlijk besteed het tijdschrift ook veel aandacht aan verschillende yogahoudingen voor elk niveau. Ook kan je lezen over yogareizen, yogaproducten, inspirerende boeken, gezonde voeding, enz. Leuk is ook dat bekende Nederlanders vertellen over hun ervaringen met yoga.

Klik afbeelding voor meer info of om eventueel een abonnement te nemen


Basisboek yoga

Deze handige yogagids staat boordevol ontspannende en stimulerende yogaoefeningen om helemaal tot rust te komen of uzelf weer op te laden. Naast een uitgebreide oefensessie die uw hele lichaam in balans brengt, vindt u in dit boek ook kortere sessies van 10 en 20 minuten die u meer energie geven of u helpen alles los te laten. De duidelijke stap-voor-stapbeschrijvingen en illustraties zorgen ervoor dat de verschillende yogahoudingen gemakkelijk uit te voeren zijn. Kortom, dankzij deze gids geniet u van het positieve effect van yoga waar en wanneer u maar wilt!

Klik afbeelding voor meer info of om eventueel het boek te bestellen


Yoga: Leef langer, voel je beter

Regelmatige beoefening van yoga, pilates of stretching zal je niet alleen slanker en soepeler maken, maar ook je houding verbeteren en rug versterken. In sessies van 15 tot 30 minuten werk je met deze boeken in 30 dagen toe naar een leven zonder stress, met een slankere taille en een betere gezondheid. Deze praktische oefeningen passen bij elke leeftijd, hoe oud of fit je ook bent!

Klik afbeelding voor meer info of om eventueel het boek te bestellen


Yoga voor sporters

  • Het eerste yogaboek voor wie vaak sport
  • Met duidelijke beschrijvingen van de yogaposes voor elke sport afzonderlijk
  • Met extra tips voor de perfecte ademhaling en om blessures te vermijden

Steeds meer topatleten in verschillende disciplines kennen de voordelen van yoga en zien het als een onderdeel van hun routine. In dit doeboek deelt Alexander De Waele yogaposes per populaire sporttak en geeft hij stretchoefeningen per lichaamsdeel. Hij reikt op een no-nonsense manier simpele en efficiënte yogamethodes aan, zodat iedereen – ook wie geen ervaring heeft met yoga – ermee aan de slag kan.

Daarnaast schenkt hij het mentale aspect van sporten aandacht met simpele ademhalingsoefeningen en meditatie. De mindset, het bewustzijn en de ademhaling hebben immers een niet te onderschatten impact op fysieke prestaties, herstel en de algemene veerkracht van een sporter.

Klik afbeelding voor meer info of om eventueel het boek te bestellen


Zelf iets plaatsen? Log in en gebruik Bericht Plaatsen. Je bericht wordt meteen geplaatst op de homepage.
Of laat hieronder een reactie achter.



Article Tags:
·
Article Categories:
Sport

Geef een reactie

Findmino.nl

GRATIS
BEKIJK