dec 19, 2022
497

Films en docu’s ter inspiratie voor je wildlife reis

Written by

Ga goed voorbereid op wildlife reis met deze inspirerende films en documentaires zoals Earth Moods, Wild, Extreme Africa en An Ocean Story.

Ter voorbereiding van je wildlife reis hebben wij een aantal films en docu’s gevonden om je te inspireren.


Earth Moods (2021– )

‘Earth Moods’ neemt kijkers mee op de ultieme retraite naar een breed scala van kleurrijke en rustgevende hoeken van de wereld. Reis mee naar blauwe gletsjers, dorre woestijnen, weelderige regenwouden en pulserende metropolen om te ontsnappen aan de kakofonie van het dagelijks leven.

Klik afbeelding voor meer info en waar je de serie kan bekijken.


Extreme Africa (2015)

Natuurdocumentaire waarin elke aflevering een bijzondere plek in Afrika centraal staat.


Klik afbeelding voor meer info en waar je de serie kan bekijken.




Wild (2017)

In ‘Wild’ vertelt de Veluwe zelf haar verhaal: ontstaan in de ijstijd en gegroeid naar een groots natuurgebied met een rijke verscheidenheid aan leven. We zien de Veluwe in al haar schoonheid en met alle uitdagingen die de seizoenen voor de dieren met zich meebrengen. Aan bod komen de buizerd, het everzwijn, het edelhert, de vos, de eik, het water en nog veel meer.

Klik afbeelding voor meer info en waar je de serie kan bekijken.


An Ocean Story (2019)

Vervuiling, overbevissing en klimaatverandering; de leefbaarheid van onze oceanen staat onder grote druk – moeten wij vrezen voor haar voortbestaan? Sander Van Weert, filmmaker, Nanne van Hoytema, mariene bioloog en Thomas van Thiel, oprichter van By the Ocean We Unite, gaan in deze documentaire naar de World Ocean Summit 2018 in Mexico. Zij spraken met politieke wereldleiders, klimaat- en oceaan wetenschappers en topmensen uit het bedrijfsleven. Ook bezochten zij lokale initiatieven en helden die zich inzetten voor het voortbestaan van de mangroven, stranden en koralen. Wie neemt de verantwoordelijkheid?

Klik afbeelding voor meer info en waar je de documentaire kan bekijken.





Zelf iets plaatsen? Log in en gebruik Bericht Plaatsen. Je bericht wordt meteen geplaatst op de homepage.
Of laat hieronder een reactie achter.


Article Categories:
Natuur · Reizen

Geef een reactie

Findmino.nl

GRATIS
BEKIJK