Hoe werkt het?

Vrijetijdsinspiratie

Findmino is een inspiratieplek voor vrijetijdsideeën.

Je kan inspiratie op doen door te scrollen, te zoeken op woorden, of te klikken op onderwerpen. En je kan eigen suggesties, sites of kennis delen.

Doe onze (gratis) test om je interesses te verduidelijken. Je ontvangt meteen suggesties die er bij passen.

Via het logo kom je terug

Wil je terug naar de home page? Klik dan het logo links boven. Zit je inmiddels op een andere site dan Findmino? Klik de ‘terug’ pijl op je browser om weer bij ons te komen. 

Bericht Plaatsen

Je kan jouw ideeën en ervaringen delen via de ‘Bericht Plaatsen‘ knop. Daarvoor is het wel nodig om een account aan te maken. Dat hebben we simpel gehouden. En het is gratis. Je kan ook reageren op berichten van anderen. Dit kan via ‘Geef een reactie’ onder aan de post.

Findmino plaatst zelf berichten waarin onderwerpen geïntroduceerd worden, of waarin een overzicht wordt geboden. Findmino checkt steeds of berichten geplaatst door de gebruikers aan deze ‘intro’ of ‘overzicht’ berichten kunnen worden toegevoegd. Dat zullen vooral berichten zijn die voor een grotere groep gebruikers nuttig kunnen zijn.

Groepen

Door een account aan te maken heb je ook toegang tot de Findmino Groepen. Je kan hier in contact komen met anderen die jouw interesse delen. Je kan er berichten in sturen en ervaringen delen. Via ‘Groepen’ in het menu zie je van welke groepen je lid kan worden. Je ziet Groepen alleen verschijnen als je je hebt geregistreerd. 

Wat voor info vind je

We willen je helpen betere keuzes te maken, gelukkiger te worden. De informatie die je aantreft wordt geselecteerd op basis van kwaliteit en relevantie. Organisaties kunnen ons vragen om een advertentie te plaatsen, of hun naar voren te brengen. Als dat het geval is dan geven we dit expliciet aan. Door advertenties ontvangen we inkomsten waarmee we Findmino draaiend kunnen houden.

We willen Findmino vooral een informatie- en netwerkplek laten zijn, die niet gestoord wordt door overdadige advertenties.

Privacy

We kennen allemaal de horror stories van Facebook en hoe ze persoonlijke gegevens doorverkochten aan derde partijen. Daar doen wij niet aan mee. Als je info achterlaat is dat vooral om bij vervolgbezoeken meer passende suggesties te zien. En alleen als je dat wil, kunnen we je berichten sturen over nieuwe posts of ideeën die voor jou interessant kunnen zijn.

We zullen waarschijnlijk op een gegeven moment ook advertenties gaan plaatsen. Als dat zo is, geven we dat nadrukkelijk aan.

Check ons Privacy Beleid voor meer details. 

Normaal gebruik

We gaan er van uit dat je normaal taalgebruik hanteert en je op een leuke manier op anderen reageert of ermee contact legt. Mocht je iets zien of ervaren wat niet goed voelt, laat het ons meteen weten. Wij voelen ons ook vrij om een gebruiker of bericht te blokkeren dat onplezierig of negatief is. In onze Voorwaarden kan je lezen welke regels verder van toepassing zijn als je gebruik maakt van onze site. 

Laat het ons weten

Heb je nog vragen, of goede ideeën, laat het ons weten! Stuur een mailtje naar [email protected].

Wie we zijn

Findmino.nl is eigendom van Likemymind Media B.V. Dit is een organisatie die initiatieven ontwikkelt op het gebied van loopbaanbegeleiding en vrijetijdsbesteding. Findmino.com is actief in de VS op het gebied van loopbaanbegeleiding. Careercube.io biedt bedrijven en particulieren all round training pakketten in essentiële carrière vaardigheden.


Word gratis lid.

 

Post je eigen berichten: eigen ervaringen met iets nieuws, of top ideeën voor wat je in je vrije tijd kan doen.


Toegang tot "Groepen" van mensen die jouw interesses delen.

This will close in 0 seconds

Dismiss ad
Findmino.nl

GRATIS
BEKIJK