nov 18, 2022
46 Views

Kunstschilderen – boeken & mags

Findmino’s selectie van boeken en tijdschriften voor (beginnende) kunstschilders. Over technieken en materialen.

Schilderen met acrylverf voor dummies

Heb je altijd al met acrylverf willen schilderen? Dit boek geeft je vakkundige instructies om met verschillende technieken en in diverse stijlen met acryl te verven. Stap voor stap oefen je je vaardigheden en wek je je verbeelding tot leven, zodat je zelf soortgelijke stukken met eigen onderwerpen en vlakverdelingen kunt schilderen. ‘Schilderen met acrylverf voor Dummies’ bevat duidelijke instructies, een grote variëteit aan projecten en stijlen, snelle tips en trucs zodat je meteen kunt starten en praktische oefeningen om je artistieke passie op te laten bloeien.

Klik afbeelding voor meer info en om het boek eventueel te bestellen.

Schilderen met acrylverf

Illustrator en schilder Carll Cneut slaagt er als geen ander in je mee te nemen naar een imaginaire en bijzondere wereld. Dat doet hij met nostalgische beelden, aandacht voor detail en zijn unieke tijdrovende ‘laagjes’-schildertechniek. Carll is uniek in zijn vak want in tegenstelling tot andere illustratoren schildert Carll zijn tekeningen. En dat schilderen doet hij dan ook nog eens met acrylverf. In deze masterclass leert hij nu aan jou stap voor stap en laagje per laagje hoe ook jij tot een levendige en gedetailleerde illustratie komt met acrylverf. Hij toont je verschillende technieken om mee aan de slag te gaan en welk materiaal je daarvoor nodig hebt, waar je je inspiratie vandaan kan halen en hij geeft je een kijkje in zijn werkproces.

Klik afbeelding voor meer info en om het boek eventueel te bestellen.

Portretten schilderen

Leer de technieken van bekende meesters met Portretten schilderen van Suzanne Brooker. In dit complete handboek staan alle facetten van het portretschilderen in olieverf. Aan de hand van oude, bekende meesters zoals Van Gogh en Millet, leer je alle benodigde stappen. Van het bestuderen van het gezicht tot het schilderen van details, zoals het mengen van de juiste kleurtonen om een realistische huidkleur te krijgen. Voor de gevorderde amateurschilder.

Klik afbeelding voor meer info en om het boek eventueel te bestellen.
Tableau magazine

Check de website van tableau magazine met kunstnieuws, podcasts en een overzicht van hun magazine.

Kunstvensters

Klik logo om Kunstvensters te verkennen. Bordervol nieuws en achtergronden over kunst en kunstenaars.Zelf iets plaatsen?
Gebruik "
Bericht Plaatsen". Je bericht wordt meteen geplaatst op de homepage.
Of laat hieronder een reactie achter.


Article Tags:
Article Categories:
Creatief · Kunst · Weer - Regenachtig

Geef een reactie

Word gratis lid.

 

Post je eigen berichten: eigen ervaringen met iets nieuws, of top ideeën voor wat je in je vrije tijd kan doen.


Toegang tot "Groepen" van mensen die jouw interesses delen.

This will close in 0 seconds

Dismiss ad
Findmino.nl

GRATIS
BEKIJK