nov 24, 2022
203 Views

Boeken over het bouwen van je eigen website


Hoe WordPress 2022 te bouwen. Gids voor beginners tot gevorderden

WordPress is een toegankelijk, flexibel en krachtig contentmanagementsysteem om eenvoudig een website te ontwerpen en te beheren.

Elk jaar waarschuwt Google tientallen miljoenen internetgebruikers, met een “waarschuwing”, om aan te geven dat de site die ze bezoeken malware kan bevatten en persoonlijke informatie, telefoon, enz. kan stelen.

Ben je ooit dergelijke berichten tegengekomen tijdens het bezoeken van een website? Ben je doorgegaan met navigeren terwijl je dit wist?

Dit boek is bedoeld voor iedereen die wil leren hoe je met WordPress stap voor stap, eenvoudig en zonder programmeren een website kan make

Klik afbeelding voor meer info of om het boek eventueel te bestellen.

Principes van subliem webdesign

Dit is het ideale boek voor iedereen die oogstrelende websites wil ontwerpen die ook een geweldige gebruikerservaring bieden. Misschien ben je een ontwikkelaar die wil begrijpen hoe je toepassingen visueel aantrekkelijker kunt maken, of ben je een beginner die ontwerper wil worden.

Klik afbeelding voor meer info of om het boek eventueel te bestellen.

HTML en CSS voor dummies

Je hoeft geen doorgewinterde programmeur te zijn om fantastische webpagina’s te maken. Met de kennis uit dit boek kun je voortaan je eigen webpagina’s gaan plannen, bouwen, testen en publiceren. Dit boek laat je niet alleen zien welke codes en elementen je daarbij nodig hebt – het zorgt er ook voor dat je er vooral heel veel plezier aan beleeft! Tot slot wordt het laatste nieuws over mobiel webdesign, HTML5.1 en CSS4 natuurlijk niet overgeslagen.

Klik afbeelding voor meer info of om het boek eventueel te bestellen.Zelf iets plaatsen?
Gebruik "
Bericht Plaatsen". Je bericht wordt meteen geplaatst op de homepage.
Of laat hieronder een reactie achter.


Article Tags:
·
Article Categories:
Tech · Weer - Regenachtig

Comments to Boeken over het bouwen van je eigen website

  • Ik ben een beginnende website ontwerper. Mijn advies? Begin gewoon met WordPress. Het boek hierboven is dan een prima gids. WordPress is echt voor ‘dummies’ zoals ik zelf. Heb er veel lol in.

    Janvantol 24 november 2022 14:19

Geef een reactie

Word gratis lid.

 

Post je eigen berichten: eigen ervaringen met iets nieuws, of top ideeën voor wat je in je vrije tijd kan doen.


Toegang tot "Groepen" van mensen die jouw interesses delen.

This will close in 0 seconds

Dismiss ad
Findmino.nl

GRATIS
BEKIJK